sort proizvodi
news

ЧЕСТИТКА

Autor:

Свим грађанкама и грађанима Беле Паланке испред Општине Бела Паланка и у своје лично име упућујем најсрдачније честитке поводом новогодишњих и божићних празника, са жељом да празничне дане проведете у радости, благостању и у кругу својих породица. Нека вам Нова година и Божић донесу свако благостање!

Хвала свим Белопаланчанима који су увек отвореног срца били уз нас и који нам пружају безусловно поверење. Знамо да је у 2021.години било пуно изазова, и пуно препрека, али сам сигуран да смо сви заједно из ње изашли бољи, јачи и са више знања. У 2021.години, уз велику подршку председника Александра Вучића, били смо усмерени на борбу за људске животе суочавајући се са епидемијом вируса короне,  а истовремено смо радили на даљем развоју Беле Паланке. Пуно тога је учињено на пољу инвестиција на шта смо веома поносни. Започети преговори са инвеститорима за отварање фабрика у индустријској зони биће позитивно решени у наредној години. Улагали смо у инфраструктуру, нарочито у путеве, који су кључни за развој пољопривреде, туризма и других области. 

У 2022.години привлачење инвеститора и отварање нових радних места, стварање услова за оснивање предузећа и проширење капацитета биће основни приоритети у нашем раду. Одржива економија, а посебно одрживи туризам, препознат је као једна од области са највише капацитета и могућности да оснажи целокупну привредну активност на локалу. Наставићемо са улагањем у целокупну инфраструктуру, почев од реконструкције водоводне мреже, јавне расвете, завршетка асфалтирања и санације свих улица и локалних путева. Очекују нас улагања у реконструкцију објеката, нарочито у области здравства. Даљим улагањем у образовање желимо да пружимо младим људима перспективу, услове за запошљавање и заснивање породице.  Социјална заштита и брига о породици је у самом врху приоритета, као и борба за повољнију демографску слику где ћемо и даље спроводити све мере популационе политике.

Драги Белопаланчани, ви сте сведоци нашег рада и остварених резултата и зато вас позивам да заједно дамо свој драгоцени допринос у обликовању будућности Беле Паланке. Позивам и све младе људе да буду креативни, да остваре своје снове и да вредно раде, јер само на тај начин Бела Паланка може да напредује и постане мали лидер у региону по својој економији. Искрено се надам да ћемо и у години пред нама, пронаћи нове путеве поверења и сарадње и наставити да градимо нашу Белу Паланку.

Свим Белопаланчанима желим у 2022. години личну и породичну срећу, да свако од нас пронађе више времена и разумевања за породицу, пријатеље и људе око себе и да сваки ентузијазам и марљивост буде награђен успехом. Нека нас празничне вредности, попут солидарности, хуманости и заједништва прате током целе године. Срећна Нова година и божићни празници!

Претражите вести

Горан Миљковић

Председник општине Бела Паланка

email

Општина Бела Паланка

place Карађорђева 28 Бела Паланка, Србија

local_phone +381 18 855 023, +381 18 856-666

email predsednik@belapalanka.org.rs, sobelapalanka@belapalanka.org.rs

local_printshop 018 855 188

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

close
logo
0){ echo $_GET["q"]; }?>">

  • keyboard_arrow_right