sort proizvodi
news

Честитка

Autor:

Честитам ученицима основних школа, средњошколцима, наставницима и професорима почетак нове школске године. Посебне честитке, испред локалне самоуправе и у своје лично име, упућујем ђацима првацима и желим им срећан почетак школовања.

Драги прваци, полазите у школу и за вас почиње најлепши период вашег детињства. Ове године ћете први пут ући у учионице, упознати своје учитеље и нове другаре. Ово је један од најважнијих дана у животу сваког од вас јер правите први корак у свет одраслих. Будите вредни и упорни у учењу првих слова и бројева и трудите се да своје прве задатке лако савладате уз помоћ учитеља. Уживајте у свом детињству, а ми из локалне самоуправе заједно са вашом школом, вама и свим осталим ученицима, омогућићемо све услове за школовање и квалитетније образовање.

Ви који данас по први пут крећете у чаробни свет слова и писмености, желим вам срећно путовање, са што више петица, награда, признања. Ја сам уверен да ће школа постати најлепше место у коме ћете боравити, ваш други дом. Књиге и школа вас уводе у један нови тајанствени свет где ћете упознати све његове лепоте. Поштујте своје учитеље и негујете своја нова пријатељства. Почетак основног образовања с правом се убраја у почетак најлепшег доба у животу, зато га искористите на паметан начин. Нека време, које је пред вама буде обележено вредним учењем, другарством, љубављу и срећом. Желим вам много успеха у учењу и што боље оцене јер сада почиње ваше време када градите темеље за остварење својих снова. Уверен  сам да ћете једног дана са својим стеченим знањем остати у свом родном месту  и бити понос Беле Паланке.

Желим да се на почетку ове школске године захвалим свим запосленима у школама на досадашњем раду и верујем да ћете и убудуће предано радити са ученицима. Још једном свим ученицима желим пуно среће и успеха у даљем школовању а вама ђацима првацима, срећан почетак школске године!

Претражите вести

Горан Миљковић

Председник општине Бела Паланка

email

Општина Бела Паланка

place Карађорђева 28 Бела Паланка, Србија

local_phone +381 18 855 023, +381 18 856-666

email predsednik@belapalanka.org.rs, sobelapalanka@belapalanka.org.rs

local_printshop 018 855 188

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

close
logo
0){ echo $_GET["q"]; }?>">

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %