Општина Бела Паланка
званична презентација општине

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СВИМ ГРАЂАНИМА БЕЛЕ ПАЛАНКЕ

Свим грађанима Беле Паланке, у име Општине Бела Паланка и у своје лично име упућујем најискреније честитке поводом новогодишњих и божићних празника, са жељом да празничне дане проведете у радости, благостању, добром расположењу и у кругу својих најмилијих. Желим Вам најпре добро здравље и пуно успеха у животу у Новој 2016. години.

Уверен сам да је 2015. година, била још један корак ка изградњи боље будућности за наше место и верујем да ће наредна година бити још успешнија од свих протеклих година. Бела Паланка је општина развоја, где се живот мења за добробит свих грађана. У претходном периоду, трудили смо се да урадимо све што је у нашој моћи, како бисмо обезбедили бољи живот, створили услове за смањење незапослености, отворили пут новим инвестицијама. Такође, створили смо неопходне услове, да се путем пројеката обезбеде потребна средства за унапређење квалитета живота свих категорија становника општине, нарочито деце. Завршићемо започете и одговорно реализовати нове пројекте а добра сарадња са међународним организацијама и досадашње искуство у реализаицији пројеката прекограничне сарадње, гаранција су да имамо стручне људе и поверење страних фондова.

Имамо реалну визују развоја, којом смо се водили и која ће нам бити основа да у наредној години уз велики и пожртвован рад побољшамо животни стандард свих грађана. Данас, као никада пре, сигурнији сам да имамо много разлога да верујемо у побољшање, боље услове живота, просперитет и развој.  Бићемо истрајни у свим циљевима које имамо за наредну годину и желим да у њој сви стварамо, напредујемо и радимо још више, без обзира на изазове који су пред нама.

Желим Вам да негујете пријатељства, да имате обзира једни према другима, да вас служи добро здравље и да радосне тренутке проводите у кругу својих породица. Нека вам новогодишњи и божићни празници протекну у атмосфери међусобног поштовања, разумевања и толеранције. Ојачани духом и вером нека нам ово празнично време оснажи трајне и највише људске вредности и свима нама буде путоказ и извор наде за бољу будућност .

Powered by Vladimir Jocic