Општина Бела Паланка
званична презентација општине

АСФАЛТИРАН ПУТ У СЕЛУ КЛИСУРА У КОЈИ НИЈЕ УЛАГАНО 30 ГОДИНА

Данас је у селу Клисура асфалтиран пут који води од искључења са магистралног пута до самог улаза у ово село. Асфалтирано је укупно 800 метара пута, а радове у износу од 6 милиона динара финансирала је општина Бела Паланка. Председник општине Горан Миљковић, који је данас обишао ове радове, каже да је општина успела да и поред тешке финансијске ситуације пронађе средства за асфалтирање путева како у граду тако и у селима наше општине јер ће допринети бољем и квалитетнијем животу грађана. 
Мештани који живе у овом селу могу да буду сигурни да ће овај пут у који није улагано сигурно последњих 30 година од данас бити многи бољи и да ће имати прави пут који могу да користе за своје потребе. Задовољни смо што је општина Бела Паланка успела да пронађе средства да асфалтира овај за нас веома важан пут који свакодневно користимо рекли су мештани села.
Директор ЈП за грађевинско земљиште и изградњу општине Бела Паланка Зоран Стефановић каже да се у оквиру јавног позива асфалтирања улица и крпљења ударних рупа, врши асфалтирање и поправка улица у Белој Паланци, али и да је велики број улица у граду и путева у селима санирано и посипано струганим асфалтом.
У селу Клисура је поред асфалтирања овог пута данас извршена и поправка ударних рупа у улици која се спаја са новоасфалтираном улицом и води ка центру села.

  

  

  

  

Powered by Vladimir Jocic