Општина Бела Паланка
званична презентација општине

Срећан почетак нове школске године

Свим ученицима и просветним радницима испред Општине Бела Паланка и у своје лично име желим срећан почетак нове школске године и пуно успеха у новим образовним подухватима. 

Посебне честитке упућујем најмлађима, ђацима првацима, који започињу један нови период одрастања у свом детињству. Драги прваци, желим вам пуно среће и успеха на почетку основног школовања. Од данас сваки дан вашег одрастања биће испуњен новим сазнањима, наученим словима, исписаним бројевима. Ово су ваши први кораци ка знању, правилно их искористите и уз помоћ родитеља, учитеља и ваших нових другара трудите се да нове задатке лако савладате. 

Нека вам школа постане други дом а време пред вама испуњено учењем и марљивим радом, али и искреним и правим пријатељствима. Сваки почетак, као и почетак школовања није лак али поред неизмерне подршке ваших учитеља и родитеља успећете да савладате прве препреке а верујем да ћете на крају свог школовања постати узорни суграђани којима ћемо се сви поносити. 

С обзиром на то да су образовање, наука и васпитање темељ развоја друштва, локална самоуправа сталним улагањем у школство на територији општине жели да обезбеди све услове за несметано школовање свих ученика. Сви ми морамо бити свесни чињенице да пружањем подршке деци у њиховом образовању и одрастању на најбољи начин помажемо њихову будућност и јачамо друштво. Улагањем у развој школства, улажемо у будућност наше деце, у будућност свих нас. 

Драги ђаци прваци, пред вама је најлепше животно доба - ђачко доба и зато вам још једном од срца желим успешан почетак школовања, а свим осталим ученицима и просветним радницима да нова школска година буде успешнија од претходне.

                                                                                                           Председник

                                                                                                    Привременог органа 

                                                                                                   Општине Бела Паланка

                                                                                                       Горан Миљковић

Powered by Vladimir Jocic