Општина Бела Паланка
званична презентација општине

Позив за учешће у процесу креирања буџета општине Бела Паланка

Поштовани суграђани,

У наредном периоду предстоји нам велики и одговаран задатак а то је припрема програмског буџета општине Бела Паланка за 2017.годину, са предлогом капиталних инвестиција за 2017., 2018. и 2019.годину.  

У циљу повећања транспарентности рада локалне самоуправе и повећања степена међусобног поверења и уважавања, позивамо вас да узмете учешће у процесу креирања буџета општине Бела Паланка и дате своје предлоге и сугестије. Сваки ваш предлог или идеја биће драгоцена како бисмо у процесу припреме програмског буџета на прави начин определили средства за побољшање сваке области живота наше локалне заједнице.  Потребно је да дате свој предлог о томе шта је по вашем мишљењу приоритет и шта би било од значаја или интереса за финансирање у општини Бела Паланка. 

Ваше предлоге можете слати на e-mail: predsednik@belapalanka.org.rs или доставити лично на писарници општине Бела Паланка, са назнаком ‘’Предлог буџета општине Бела Паланка’’. Ваше учешће у припреми буџета општине Бела Паланка за 2017.годину помоћи ће да се што боље сагледају потребе сваког дела нашег места и  унапреде постојеће услуге.  

Председник Општине Бела Паланка

Горан Миљковић

Powered by Vladimir Jocic