Општина Бела Паланка
званична презентација општине

Прослављена годишњица постојања Планинарско-смучарског друштва „Трем“, Бела Паланка

У недељу, 19. јуна 2011. године, у просторијама Омладинско-рекреативног центра „Гај“ у Дивљани, свечано је прослављена годишњица постојања и рада Планинарско-смучарског друштва „Трем“, Бела Паланка. Том приликом, председник Друштва Саша Ранчић доделио је захвалнице представницима локалне самоуправе, туристичке организације, спортских клубова и удружења и пријатељима клуба за успешну сарадњу и допринос у развоју планинарења на територији општине Бела Паланка. Захвалнице су примили: у име локалне самоуправе-председник општине Бела Паланка Александар Живковић, у име туристичке организације-Владица Живковић, у име Удружења извиђача „Ремизијана“- Зоран Маринковић, у име Ловачког удружења „Јастреб“- Душан Јовановић, у име „Црвеног Крста“-Радица Цвејић, у име Риболовачког удружења  „ОСР-Бањица“- Братислав Раденковић, у име предузећа „S-WOOD“-Владица Ђорђевић, у име предузећа „STEFY“- Драган Ћирић.

Планинарско – смучарско друштво „ТРЕМ“ основано је 01. јуна 2010.године. Седиште Друштва је у Белој Паланци у улици Цара Лазара 66 у Извиђачком дому. Контакт телефон: 064/89-28-607, председник Друштва је Ранчић Саша.
Друштво је основано од стране љубитеља планинарења, смучања, природе и бави се:

  • свим видовима планинарења, смучања, организовањем успона, излета, слетова, логоровања, оријентационих кросева, преживљавања у природи, смучарских такмичења и др.
  • афирмацијом здравог начина живота и упражњавањем слободног времена у природи, заштитом и унапређењем животне средине и развијањем еколошке свести.

Powered by Vladimir Jocic