Општина Бела Паланка
званична презентација општине

Такмичење млађих категорија у рукомету

Дана 26.01.2013 год. у суботу одржаће се такмичење млађих категорија у организацији Рукометног савеза Србије-групе исток са средиштем у Нишу. Такмичење се одиграва двокружним системом са доигравањем где свака екипа узима учешће домаћина. Утакмице овог кола одигравају се у ''Спортском центру Бањица'' у Белој Паланци и то у две категорије: '96год. за дечаке и '99год. за дечаке где ће и наша екипа узети учешћа. Сатница одигравања и трајање такмичења је од 9:30-16:00ч, тако да можемо рећи да је то дан рукомета за младе који  долазе из рукометних центара и градова: Зајечар, Прокупље, Ниш, Јагодина, Бујановац.

Орк Бела Паланка '99 год. игра у групи са екипама: Зајечар, Железничар из Ниша и Топличанин из Прокупља.

турнир у мини рукомету

Дана 27.01.2013год. у недељу, одржаће се светосавски турнир у мини рукомету за дечаке и девојчице 2001год. и млађе у организацији орк Бела Паланка и „Спортског центра-Бањица“ а са цињем промовисања мини рукомета кроз игру и дружење. Утакмице се одигравају у спортској хали „Бањица''.

Одигравање утакмица почиње у 11ч. Укупно учествују три екипе,  две екипе из Ниша ''Младост'' и ''Раднички'' и екипа из Беле Паланке. Игра се по систему свако са сваким.

Јавно Предузеће ''Спортски центар-Бањица''  и ОРК Бела Паланка,као домаћини се надају да ће пре свега лепо угостити све учеснике а потом и бити један лепи рукометни викенд у коме ће и учесници и љубитељи рукомета уживати.

Пуно среће и успеха најмлађима !

   

Powered by Vladimir Jocic