Општина Бела Паланка
званична презентација општине

Приређен свечани пријем учесницима Сабора „Силугата 2013“

У суботу 2. фебруара општинско руководство приредило је пријем за све ловце у сали општине Бела Паланка, а поводом одржавања сабора ловаца „Силугата 2013“. Ловце су примили заменик председика општине Драган Живковић и председник СО Бела Паланка Ивица Васић. Испред ЛУ “Јастреб“ госте је поздравио председник удружења Душан Јовановић који је истакао да и ове године на сабору учествује велики број ловаца, али да сабор добија на значају обзиром да ЛУ „Јастреб“ ове године слави 115 година постојања.

Ловце је испред локалне самоуправе поздравио Драган Живковић који је рекао да је општина увек имала изузетно добру сарадњу са Ловачким удружењем које је једно од најстаријих у Белој Паланци. Пријему су испред Ловачког Савеза Србије присуствовали Зоран Поповић председник ЛСС, председник скупштине ЛСС Марко Тица, Председник јужног ловног региона Златко Рашић.

Зоран Поповић председник ЛСС рекао је да сабор ловаца у Белој Паланци већ попримио традиционални карактер обзоиром да се одржава дуги низ година и да је 115  година постојања један велики јубилеј којим мало које организације могу да се похвале. Поред ловаца из целе Србије на Сабору учествују и ловци из Аустрије.

         

Powered by Vladimir Jocic