Општина Бела Паланка
званична презентација општине
warning: Creating default object from empty value in /home/belapala/belapalanka.org.rs/html/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.

Председник општине

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ПОВОДОМ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА

Поводом предстојећих празника свим грађанима Беле Паланке желим успешну Нову 2018.годину и срећан Божић. Желим вам испред локалне самоуправе и у своје лично име да празнике проведете у окружењу најмилијих с поштовањем, искреношћу и топлином. Нека вам Нова година и Божић донесу свако благостање.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА НА 13.КОНФЕРЕНЦИЈИ ЕВРОПСКИХ ГРАДОВА И РЕГИОНА

Општина Бела Паланка је дугогодишњи члан Института европских региона, чије је седиште у аустријском граду Салцбургу, а главни фокус овогистраживачког института усмерен је ка новим чланицама Европске уније и кандидатима за приступање, посебно у подстицању економских потенцијала.

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

У име Општине Бела Паланка и у своје лично име, свим грађанима православне вере упућујем најсрдачније честитке поводом највећег хришћанског празника Ускрса! Желим да овај хришћански празник прославите у духовном и свеопштем миру, благостању, међусобном  поштовању и уважавању са својим породицама, међу родбином и пријатељима.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОБИШАО ДЕЖУРНЕ СЛУЖБЕ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ

Новогодишња ноћ у Белој Паланци протекла је мирно. У ресторанима и локалима у нашем месту организована су славља а забележен је и велики број туриста из суседне Бугарске који су одлучили да Нову 2017. годину дочекају у престоници банице, Белој Паланци. Било је и оних који су Нову годину дочекали на својим радним местима.

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ПОВОДОМ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА

Свим грађанима Беле Паланке у име Општине Бела Паланка и у своје лично име упућујем најсрдачније честитке поводом новогодишњих и божићних празника, са жељом да празничне дане проведете у радости, благостању, добром расположењу и у кругу својих породица.

ПРЕДШКОЛАРЦИ ЗАЈЕДНО СА ПРЕДСЕДНИКОМ ОПШТИНЕ И ДИРЕКТОРКОМ ВРТИЋА УКРАСИЛИ НОВОГОДИШЊУ ЈЕЛКУ

У холу Центра за културу Бела Паланка, председник општине Горан Миљковићje заједно са децом из предшколске установе “Драгица Лаловић”, њиховим васпитачицама и директорком Јеленом Живковић окитио новогодишњу јелку.

ПРЕДСЕДНИК ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА ГОРАН МИЉКОВИЋ УРУЧИО ПОКЛОНЕ ЂАЦИМА ПРВАЦИМА

Ђаци прваци добили су данас поклоне од општине Бела Паланка. Председник Привременог органа општине Бела Паланка, Горан Миљковић обишао је најпре основну школу ’’Љупче Шпанац’’ и уручио поклоне првацима ове школе.

Пријем за све привреднике, директоре јавних предузећа и установа, председнике месних заједница и представнике удружења у општини Бела Паланка

Поводом новогодишњих и божићних празника председник општине Бела Паланка Горан Миљковић организовао је у петак 08. јануара пријем за све привреднике, директоре јавних предузећа и установа, председнике месних заједница и представнике удружења у општини Бела Паланка.

Састанак председник општине Бела Паланка Горана Миљковића са председницима месних заједница

У петак 8. јануара је у општини одржан састанак председник општине Бела Паланка Горана Миљковића са председницима месних заједница са територије наше општине. Састанку су присуствовали и директор и заменик директора ЈП За грађевинско земљиште и изградњу општине Бела Паланка Зоран Стефановић и Мики Златковић, као и начелник за урбанизам Славољуб Ђурђевић.

Powered by Vladimir Jocic