Општина Бела Паланка
званична презентација општине
warning: Creating default object from empty value in /home/belapala/belapalanka.org.rs/html/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.

туризам

ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ТАКМИЧАРА ЗА МАНИФЕСТАЦИЈУ ''ДАНИ БАНИЦЕ 2019"

14. гастро-манифестација „Дани банице 2019“ биће организована у периоду од 09.-11. августа 2019. г. у прелепом амбијенту парка „Врело. Посетиоци ће имати прилику да уживају у бројним изненађењима и богатом културно-уметничком програму. Манифестација је такмичарског карактера и негује обичаје, културу и традицију овог краја Србије.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА БАНИЦЕ И ПАПРИКЕ ВРТКЕ НА НАЈВЕЋОЈ СМОТРИ ПРОИЗВОЂАЧА ТРАДИЦИОНАЛНИХ ПРОИЗВОДА У БЕОГРАДУ

Белопаланачка баница и паприка вртка, препознатљиви производи на тржишту Србије, представљени су на највећој смотри произвођача традиционалних производа у Београду. Међу 300 излагача, на 12.Сајму етно хране и пића, белопаланачки производи промовисани су од стране Туристичке организације уз подршку општине Бела Паланка.

ИЗУЗЕТНА ПРОМОЦИЈА БЕЛЕ ПАЛАНКЕ НА САЈМУ ТУРИЗМА У БАЊА ЛУЦИ

180 излагача из Србије, Македоније, Црне Горе и Републике Српске на јесењем сајму туризма у Бања Луци, дочекано је на свечаном отварању од стране представника Туристичке организације Беле Паланке.

БЕЛА ПАЛАНКА - ДРУГА ОПШТИНА У СРБИЈИ КОЈА ЈЕ ИЗРАДИЛА ПРОГРАМ РАЗВОЈА ТУРИЗМА

У свим стратешкимдокументимаопштине Бела Паланка развој туризма заузима важно место. Да је основно опредељење наше општине улагање у туризам је то што је Бела Паланка друга општина у Србији која је израдила четворогодишњи Програм развоја туризма.

ПРОГРАМ РАЗВОЈА ТУРИЗМА ОМОГУЋИЋЕ ОПШТИНИ БЕЛА ПАЛАНКА СРЕДСТВА ИЗ ФОНДОВА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ А ОНО ШТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ И ОДРЖИВИ РАЗВОЈ ТУРИЗМА – ИСТАКЛИ СУ ЕМИНЕНТНИ СТРУЧЊАЦИ ИЗ ОБЛАСТИ ТУРИЗМА НА СЕМИНАРУ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ

‘’Препознали смо велики значај туризма у даљем економском развоју општине Бела Паланка и наставићемо са промоцијом наших туристичких потенцијала.

Бугарска национална телевизија снима емисију о Белој Паланци у 7 епизода

Белу Паланку данас су посетили представници бугарског ТВ Канала 3.

Завршен фестивал “Nišava open air”

Фестивал “Nišava open air” одржан је протекле суботе. Ова журка под ведрим небом окупила је велики број белопаланчана и гостију са стране. Време је и овог пута послужило организаторе али и бројне посетиоце, а ђускало се до раних јутарњих сати.

Представљени туристички потенцијали општине Бела Паланка на Међународном сајму туризма у Нишу

У периоду од 30. марта до 1. априла 2012. године у Спортској хали „Чаир“ у Нишу одржан је Међународни сајам туризма.

Потенцијални инвеститор изразио намеру улагања у туристички комплекс на Сувој планини

У среду, 23.03.2011. године, у сали Скупштине општине Бела Паланка, од стране потенцијалног инвеститора Раденковић Синише, одржана је презентација под називом „Развој туризма на Сувој планини са прединвестиционом анализом пројекта изградње микроакумулације „Космовац““.

Powered by Vladimir Jocic