Општина Бела Паланка
званична презентација општине
warning: Creating default object from empty value in /home/belapala/belapalanka.org.rs/html/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.

ОПШТИНСКО ВЕЋE

ЗАВРШНЕ ОДЛУКЕ НА 50.СЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ПРЕ ЗВАНИЧНОГ ПОЧЕТКА РАДА ФАБРИКЕ

Како би било омогућено првом инвеститору,  компанији ''Трендтекс'', да покрене производњу и крене са радом у Белој Паланци, чланови Општинског већа општине Бела Паланка  дали су сагласност на одлуку о измени одлуке о  прибављању и располагању стварима у јавној својини општине и сагласност на елаборат о оправданости давања у закуп без накнаде

УСВОЈЕНЕ ОДЛУКЕ НА ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ ДОПРИНЕЋЕ СТВАРАЊУ ПОВОЉНИХ УСЛОВА ЗА ИНВЕСТИТОРЕ И НОВА РАДНА МЕСТА

Све одлуке које су усвојене на 30. седници већа општине Бела Паланка предуслов су за стварање оптималних услова за инвестирање и отварање нових радних места. Чланови већа усвојили су предлог одлуке о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину општине Бела Паланка.

ЧЛАНОВИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА РАЗМАТРАЛИ ВЕОМА ЗНАЧАЈНЕ ОДЛУКЕ ЗА БЕЛУ ПАЛАНКУ

Многе значајне одлуке донете су на 26.седници Општинског већаопштине Бела Паланка, а тичу се поспешивања наталитета, унапређења социјалне заштите, постављање опреме за беплатну вај-фај зону за грађане. ’’Стратегија развоја социјалне заштите општине Бела Паланка за период од 2017.- 2021.

КОНКУРС ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПОЛИТИКЕ И ПОЛИТИКЕ РУРАЛНОГ РАЗВОЈА ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА У 2017.години

На 25.седници Општинског већа општине Бела Паланка, која је одржана данас, дата је сагласност на Предлог Плана генералне регулације насеља Црвена река општине Бела Паланка.

НОВЕ ПОДСТИЦАЈНЕ МЕРЕ ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ЗА 2017.ГОДИНУ

На 21.седници Општинског већа општине Бела Паланка, која је одржана у среду 29.марта, дата је сагласност на Програм подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Бела Паланка за 2017.годину.

ОДРЖАНА 20.СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА

20.седница Општинског већа општине Бела Паланкаодржана је у четвртак 9.марта. Сталним одржавањем седница већа усвајају се битне одлуке које омогућавају боље функционисање локалне самоуправе а самим тим и ефикаснији рад свих установа. Чланови већа дали су сагласност на предлог одлуке о другом ребалансу буџета општине Бела Паланка за 2017.

ОДРЖАНА 16.СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА

Одржана је 16. седница Општинског већа општине Бела Паланка. Чланови већа донели су одлуку о додели субвенција приватним предузетницима и привредним друштвима за подстицај запошљавања теже запошљивих лица.

ОДРЖАНА 12.СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА

12. седница Општинског већа општине Бела Паланка одржана је у среду 21.децембра. На седници је дата сагласност на измени и допуни Одлуке о комуналном уређењу као и сагласност на предлог Одлуке о престанку рада, постојања и брисању Јавног предузећа за грађевинско земљиште и изградњу општине Бела Паланка и преузимању права, обавеза и послова на општину Бела Паланка.

ОДРЖАНА 8.СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА

У понедељак 28. новембра одржана је 8.седница Општинског већа општине Бела Паланка. Чланови већа усвојили су Предлог одлуке о успостављању сарадње, односно братимљењу општине Бела Паланка са општином Уб.

Powered by Vladimir Jocic