Општина Бела Паланка
званична презентација општине
warning: Creating default object from empty value in /home/belapala/belapalanka.org.rs/html/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.

Општина Бела паланка

САСТАНКУ МРЕЖЕ ЗА РОМСКА ПИТАЊА ПРИСУСТВОВАЛИ ПРЕДСТАВНИЦИ ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА

Четврти састанак Мреже за ромска питања одржан је у четвртак 20.априла у Београду у организацији Сталне конференције градова и општина – Савез градова и општина Србије.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА ДОБИТНИК ПРИЗНАЊА ЗА ПРВО МЕСТО У НАГРАДНОЈ ИГРИ ‘’УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ’’

Општина Бела Паланка освојила је прво место у наградној игри ‘’Узми рачун и победи’’. Свечаном проглашењу победника и прес конференцији, која  је одржана у сали Владе Србије, присуствовао је председник општине Горан Миљковић.

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦА У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ

У Белој Паланци су успешно завршени радови на асфалтирању улица у оквиру пројекта ''Рехабилитација градских улица у Белој Паланци''. Уређене улице сада имају становници улица: Бранка Миловановића, Слободана Јоцића, Царице Милице. У оквиру овог пројекта асфалтирани су и  делови улица 11.октобар и Николе Јовановића.

ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ О ПРЕВЕНЦИЈИ МАЛИГНИХ ОБОЉЕЊА

Унапређење здравствених услуга, брига о здравственој заштити грађана и спровођење мера превенције су вема значајне области на којима ради локална самоуправа. У сарадњи са Домом здравља бројним активностима обележава се март месец - месец борбе против рака.

ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ШУМЕ

21.марта је обележен Светски дан шуме, с циљем да повећа свест јавности о значају и улози шума за човека.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА ДОБИЛА СРЕДСТВА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ УСЛУГА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

Општина Бела Паланка добила је наменске трансфере од Министарства рада, запошљавања, борачка и социјална питања, за услуге социјалне заштите.

ДЕЛЕГАЦИЈА ХАНС ШИДЕЛ ФОНДАЦИЈЕ ПОСЕТИЛА БЕЛУ ПАЛАНКУ

Општина Бела Паланка има добру сарадњу са многим међународним организацијама и на овом пољу остварен је још један вид сарадње. Представници немачке Ханс Шидел Фондације посетили су ове недеље Белу Паланку и разговарали са председником општине Гораном Миљковићем. Миљковић је делегацији немачке фондације представио нашу општину, потенцијале и ресурсе којима располаже.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЈН 3-2017 – ПРОЈЕКАТ АДАПТАЦИЈЕ И ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ СА СПОЉНИМ УРЕЂЕЊЕМ ОБЈЕКТА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ“ЉУПЧЕ ШПАНАЦ“БЕЛА ПАЛАНКА

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА

Назив наручиоца: Општина Бела Паланка

Адреса наручиоца: Карађорђева 28,18310 Бела Паланка

Powered by Vladimir Jocic