Општина Бела Паланка
званична презентација општине
warning: Creating default object from empty value in /home/belapala/belapalanka.org.rs/html/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.

Општина Бела паланка

ОГЛАС за давање локација за постављање киоска на јавним површинама

             Комисија за спровођење поступка за доделу локација за постављање  киоскана   јавнимповршинама,  на основу Одлуке о постављању мањих монтажних објеката на јавним површинама на територији општине Бела Паланка („Сл,лист града Ниша“ бр.23/2007 и 24/2010),  Плана локација за постављање киоска на јавним површинама

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ ЗА ЗАШТИТУ ДЕЦЕ ОД НАСИЉА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА

Локални међусекторски споразум о сарадњи на превенцији и заштити деце од насиља, злостављања и занемаривања на подручју општине Бела Паланка свечано је потписан од стране свих релевантних институција.

ЈАВНИ ОГЛАС о отуђењу - продаји отпадног гвожђа са локације бивше фабрике „Фемид“ у Белој Паланци путем јавног надметања - лицитације

На основу Одлуке о покретању поступка отуђења - продаје отпадног гвожђа са локације бивше фабрике „Фемид“ у Белој Паланци бр. 011-1/2018-I од 12.01.2018. године.

 

 

ЈАВНИ ОГЛАС

 

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ГОРАН МИЉКОВИЋ ОБИШАО СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ПОРОДИЦЕ НА БОЖИЋ

Време Божића је и време даривања.Три породице које су добиле поклоне општине Бела Паланка, овај Божић памтиће вероватно као један од најрадоснијих.Сада већ традиционално, на овај највећи хришћански празник, Горан Миљковић, председник општинеБела Паланка обишао је угрожене породице и са својим сарадницима уручио им пригодне поклоне.

ЈАВНИ ПОЗИВ за финансирање и суфинансирање програма из области пружања подршке социјално угроженим грађанима, старијим особама и особама са интелектуалним и менталним сметњама из буџета Општине Бела за 2018 год.

У складу са чл. 38. Закона о удружењима („Службени гласникРС“, бр. 51/09), чл. 5. Уредбе о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса које реализују удружења („Службени гласник РС“, бр. 8/12, 94/2013 и 93/2015), Одлуком о буџету општине Бела Паланка за 2018 год, бр.011-101/2017 од 15.12.2017.год.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА ДОБИТНИК ПЛАКЕТЕ ЗА УЧЕШЋЕ У КАРАВАНУ ‘’ДУХ МЛАДОСТИ’’

У Народној скупштини Републике Србије одржана је свечана академија којој је завршен први Караван образовања ‘’Дух младости’’.

БЕЛА ПАЛАНКА ОБЕЛЕЖИЛА 140 ГОДИНА ОД ОСЛОБОЂЕЊА ОД ТУРАКА

''Ништа није тако узвишено као слобода једног народа''- овом поруком обележено је 140 година од ослобођења Беле Паланке од Турака.

СВЕЧАНО ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА МЛАДИМА ЗА ПОКРЕТАЊЕ ПОСЛОВАЊА У ОБЛАСТИ ПОЉОПРИВРЕДЕ

Млади пољопривредници свечано су потписали уговоре на основу спроведеног конкурса од стране општине Бела Паланка за подршку младима у руралном подручју. У име општине Бела Паланка уговоре је потписао председник општине Горан Миљковић.

Powered by Vladimir Jocic