sort proizvodi
news

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА ГОРАН МИЉКОВИЋ ЧЕСТИТАО ЂАЦИМА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

Autor:

Честитам ученицима основних школа, средњошколцима, наставницима и професорима почетак нове школске године. Такође, најсрдачније честитке испред локалне самоуправе и у своје лично име упућујем ђацима првацима, за које почиње једно ново животно раздобље пуно нових сазнања. 

Драги прваци, звук школског звона уводи ваше детињство у нову етапу одрастања. Ово је један од најважнијих дана у животу сваког од вас јер правите први корак у свет одраслих. Будите вредни и упорни и трудите се да своје прве задатке лако савладате уз помоћ учитеља. Током учења не заборавите да уживате у свом детињству и дружењу са друговима. Усвајајте нова знања, будите радознали и знатижељни, будите истраживачи  јер учење је дуго, узбудљиво и занимљиво путовање. Уживајте у свом детињству, а ми из локалне самоуправе, вама и свим осталим ученицима, омогућић емо све услове за школовање и квалитетније образовање. Наставићемо да улажемо у инфраструктуру и опремање школа као што смо и до сада.

Желим вам да се увек добро осећате у школи и да поставите чврсте темеље за вашу кућу знања за читаву будућност. Почетак основног образовања с правом се убраја у почетак најлепшег доба у животу, зато га искористите на паметан начин. Желим вам да стекнете само позитивна искуства, драгоцено знање и доживотна пријатељства. Уверен сам да ћете израсти у добре дечаке и девојчице, младиће и девојке и да ћете једног дана остати у свом родном месту  и бити наш понос.

Свим учитељима, наставницима и професорима изражавам захвалност за труд и пожртвованост коју улажу у свом раду са ученицима. Часност, хуманост и одговорност са којом васпитавате младе генерације даје вашем позиву посебно место у нашем друштву. Позивам вас да останете истрајни у подучавању ученика и да водите бригу о њиховом безбедном и безбрижном одрастању кроз школу.  Још једном свим ученицима желим пуно среће и успеха у даљем школовању а вама ђацима првацима, срећан почетак школовања!

Претражите вести

Горан Миљковић

Председник општине Бела Паланка

email

Општина Бела Паланка

place Карађорђева 28 Бела Паланка, Србија

local_phone +381 18 855 023, +381 18 856-666

email predsednik@belapalanka.org.rs, sobelapalanka@belapalanka.org.rs

local_printshop 018 855 188

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

close
logo
0){ echo $_GET["q"]; }?>">

  • keyboard_arrow_right