sort proizvodi
news

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРАНА МИЉКОВИЋА ПОВОДОМ ДОДЕЛЕ СТИПЕНДИЈА НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА

Autor:

Ви сте величанствени творци својих живота! Прихватите све животне изазове, следите своје идеје и упркос страховима крените у непознато. Градите свој живот корак по корак на чврстим темељима, као што су грађене предивне тврђаве, велелепна здања наше прошлости.

Живот чине успони и падови који ће бити неизбежни делови вашег путовања, али ће вам бити и више него драго што нисте поклекнули и одустали. Успећете ако вредно радитe, учите и радујете се сваком малом напретку, јер успех подразумева освајање једног по једног врха, сазнавање нових ствари, континуирани развој, стални напредак. Успех заједно чине сви ти мали, међусобно повезани напретци. Немојте их потцењивати, већ их славите као нешто добро и важно за ваш успех у свему!

Општина Бела Паланка је поносна на ваше резултате и додељивањем стипендија желимо да вам покажемо да ценимо ваш труд, напоре и успехе, јер сте ви прави промотери Беле Паланке. Пред вама су године рада и доказивања. Улажите у себе и своје знање и истрајте у свему ономе што желите да постигнете. Ту инвестицију вам нико не може одузети, јеp знање je благо које сваког власника свуда прати.

 

Председник општине Бела Паланка

Горан Миљковић

Претражите вести

Горан Миљковић

Председник општине Бела Паланка

email

Општина Бела Паланка

place Карађорђева 28 Бела Паланка, Србија

local_phone +381 18 855 023, +381 18 856-666

email predsednik@belapalanka.org.rs, sobelapalanka@belapalanka.org.rs

local_printshop 018 855 188

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

close
logo
0){ echo $_GET["q"]; }?>">

  • keyboard_arrow_right