sort proizvodi
news

Н А Р Е Д Б Е

Autor:

На основу члана 11. Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине Бела Паланка, бр. 011-11/2011-I од 29.03.2011.године, Штаб за ванредне ситуације на територији општине Бела Паланка дана 10.11.2020.године доноси следеће

Н А Р Е Д Б Е

I Ради спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2 забрањују се јавна окупљања на територији општине Бела Паланка на јавним местима у затвореном и отвореном простору – када се истовремено окупља више од 5 лица, с тим што растојање између присутних лица мора бити најмање 1,5 m, односно на свака 4 m² може бити присутно једно лице.

II У циљу спречавања ширења вируса „COVID-19“ , Општински штаб за ванредне ситуације издаје наредбу ЈКП „Комнис“ Бела Паланка, да у делокругу свог рада, који се односи на сахрањивање лица, изда упозорење и обавести кориснике ових услуга да се обустављају сви заказани парастоси, са коришћењем сале приликом сахране. Сахране огранизовати у присуству највише 5 лица. Ово упозорење се односи како за градско гробље у Белој Паланци, тако и за сва сеоска гробља на територији општине.

III О спровођењу мера стараће се комунална инспекција, инспекцијски и други законом задужени органи. Контрола ће се вршити свакога дана, а свако непоштовање мера повлачи одговорност физичког и правног лица,

IV Наредбе  објавити  на  званичном  сајту  општине  Бела  Паланка и  доставити  Општинској управи, ЈП  и  установама  чији  је  оснивач  општина  Бела  Паланка, Полицијској  станици  и  архиви.

 

Штаб за ванредне ситуације

општине Бела Паланка


Преузмите документ овде.

Претражите вести

Горан Миљковић

Председник општине Бела Паланка

email

Општина Бела Паланка

place Карађорђева 28 Бела Паланка, Србија

local_phone +381 18 855 023, +381 18 856-666

email predsednik@belapalanka.org.rs, sobelapalanka@belapalanka.org.rs

local_printshop 018 855 188

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

close
logo
0){ echo $_GET["q"]; }?>">

  • keyboard_arrow_right