sort proizvodi

ОБАВЕШТЕЊА

by

О Г Л А С ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП И НА КОРИШЋЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У ДРЖАВНОЈ СВОЈИНИ У ОПШТИНИ БЕЛА ПАЛАНКА

О Г Л А С ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП И НА КОРИШЋЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У ДРЖАВНОЈ СВОЈИНИ У ОПШТИНИ БЕЛА ПАЛАНКА

by

ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ У ОКВИРУ ПРОЦЕСА ИЗРАДЕ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА ЗА ПЕРИОД 2021–2028.ГОДИНЕ

Општина Бела Паланка, у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом ЈУГ организује Јавне консултације са заинтересованим странама поводом израде Плана развоја општине Бела Паланка за период 2021-2028. године. У процесу израде Плана развоја општине Бела Паланка за период 2021–2028. године, који улази у завршну фазу, неопходно је кроз консултације укључити све релевантне заинтересоване стране – јавност, органе, организације и појединце који познавањем локалних прилика могу дати допринос у изради овог значајног документа. Позивамо све заинтересоване стране да се укључе у процес израде Плана развоја општине Бела Паланка за период 2021–2028. године, присуством на Јавним консултацијама које ће бити одржане у среду, 6. октобра 2021. године у Скупштинској сали општине Бела Паланка у 10 часова.

by

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

by

ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА РОДНУ РАВНОПРАВНОСТ У ОПШТИНИ БЕЛА ПАЛАНКА ЗА ПЕРИОД 2021.-2024.ГОДИНЕ

ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА РОДНУ РАВНОПРАВНОСТ У ОПШТИНИ БЕЛА ПАЛАНКА ЗА ПЕРИОД 2021.-2024.ГОДИНЕ

by

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА ГОРАН МИЉКОВИЋ ЧЕСТИТАО ЂАЦИМА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

Честитам ученицима основних школа, средњошколцима, наставницима и професорима почетак нове школске године. Такође, најсрдачније честитке испред локалне самоуправе и у своје лично име упућујем ђацима првацима, за које почиње једно ново животно раздобље пуно нових сазнања.  Драги прваци, звук школског звона уводи ваше детињство у нову етапу одрастања. Ово је један од најважнијих дана у животу сваког од вас јер правите први корак у свет одраслих. Будите вредни и упорни и трудите се да своје прве задатке лако савладате уз помоћ учитеља. Током учења не заборавите да уживате у свом детињству и дружењу са друговима. Усвајајте нова знања, будите радознали и знатижељни, будите истраживачи  јер учење је дуго, узбудљиво и занимљиво путовање. Уживајте у свом детињству, а ми из локалне самоуправе, вама и свим осталим ученицима, омогућић емо све услове за школовање и квалитетније образовање. Наставићемо да улажемо у инфраструктуру и опремање школа као што смо и до сада. Желим вам да се увек добро осећате у школи и да поставите чврсте темеље за вашу кућу знања за читаву будућност. Почетак основног образовања с правом се убраја у почетак најлепшег доба у животу, зато га искористите на паметан начин. Желим вам да стекнете само позитивна искуства, драгоцено знање и доживотна пријатељства. Уверен сам да ћете израсти у добре дечаке и девојчице, младиће и девојке и да ћете једног дана остати у свом родном месту  и бити наш понос. Свим учитељима, наставницима и професорима изражавам захвалност за труд и пожртвованост коју улажу у свом раду са ученицима. Часност, хуманост и одговорност са којом васпитавате младе генерације даје вашем позиву посебно место у нашем друштву. Позивам вас да останете истрајни у подучавању ученика и да водите бригу о њиховом безбедном и безбрижном одрастању кроз школу.  Још једном свим ученицима желим пуно среће и успеха у даљем школовању а вама ђацима првацима, срећан почетак школовања!

by

ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ О НАЦРТУ ПЛАНА УПРАВЉАЊА ЖИВОТНОМ СРЕДИНОМ И ДРУШТВОМ ЗА ПРОЈЕКАТ „ИЗВОЂЕЊЕ РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ЈАВНОГ ОСВЕТЉЕЊА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА“

На основу Финансијског уговора „Партнерство за локални развој“ потписаног између Републике Србије и Европске инвестиционе банке дана 15. априла 2019. године, Министарство државне управе и локалне самоуправе, као Промотер овог пројекта подржава побољшање квалитета пружања услуга на локалном нивоу путем реконструкције постојеће инфраструктуре у одабраним јединицама локалне самоуправе. У склопу реализације пројекта, а у складу са захтевима „Еколошких и социјалних стандарда“ Европске инвестиционе банке, израђен је Нацрт Плана управљања животном средином и друштвом за пројекат „Извођење радова на реконструкцији јавног осветљења на територији Општине Бела Паланка“, који се реализује на основу наведеног Финансијског уговора.

Горан Миљковић

Председник општине Бела Паланка

email

Општина Бела Паланка

place Карађорђева 28 Бела Паланка, Србија

local_phone +381 18 855 023, +381 18 856-666

email predsednik@belapalanka.org.rs, sobelapalanka@belapalanka.org.rs

local_printshop 018 855 188

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

close
logo
0){ echo $_GET["q"]; }?>">

  • keyboard_arrow_right